Boardmembers

theboard is never bored. Achterover leunen en afwachten is ons niet gegeven. Wij omarmen verandering. Hebben we een organisatie eenmaal op de rit en signaleren we dat het tijd is om een frisse wind in de organisatie te laten waaien, dan nemen we zelf het initiatief om op te stappen. Overigens niet zonder ervoor te zorgen dat de organisatie in goede handen blijft. Die instelling levert ons onafgebroken werk op. Ook in die zin zijn we never bored. Wie vormen theboard?

mr Pieter Kuijpers

mr Pieter Kuijpers leidt ruim vijftien jaar omvangrijke veranderingen in de zorgsector. Hij is specialist in de complexe trajecten waarbij grote groepen medewerkers in beweging moeten worden gebracht. Pieter is interim bestuurder en is partner bij een innovatieplatform gericht op kwaliteitsverbetering, productieverhoging en kostenverlaging van de zorgsector. Hij is voorzitter van de coöperatieve vereniging ‘theboard’. Als hij niet werkt doet hij aan golfen, wielrennen en yoga.

Lees meer over de achtergrond van Pieter op linkedIn

 

drs Jan Willem van Leeuwen

drs Jan Willem van Leeuwen is in meer dan 20 jaar uitgegroeid tot de expert in het begeleiden van medewerkers op alle niveaus van de organisatie, naar een nieuwe organisatiecultuur die de gekozen strategie ondersteunt en versterkt. Jan Willem is specialist in het systematisch ontwikkelen van leidinggevende capaciteiten binnen een organisatie, altijd gefocust op de human resources functie. Door coaching van het human capital brengt hij een organisatie naar betere prestaties. Hij verdiende zijn sporen in de farmaceutische industrie en de zorgsector. Privé is Jan Willem als trainer en coach actief op het hockeyveld.

Lees meer over de achtergrond van Jan Willem op linkedIn

 

drs Marcel Teunissen

drs Marcel Teunissen heeft in de bancaire wereld jarenlang ervaring opgedaan met informatietechnologie en deze ingezet voor het behalen van synergievoordelen, versterking van kerncompetenties en de ontwikkeling en implementatie van strategieën. Mobiele apparaten, sociale netwerken, cloud computing en andere technologieën veranderen diepgaand de relaties tussen bedrijven en hun klanten. Marcel is specialist in deze digitale economie, waarin de consument steeds krachtiger wordt, en bedrijven en instellingen nieuwe wegen en mogelijkheden krijgen om de concurrentiepositie en marktpositionering te verbeteren. Marcel is mede-eigenaar van een social media consultancy bedrijf. In zijn vrije tijd is Marcel fervent wielrenner.

Lees meer over de achtergrond van Marcel op linkedIn

 

mr Ewout Huyssen van Kattendijke

mr Ewout Huyssen van Kattendijke is ruim 25 jaar als leidinggevende werkzaam in de financiële dienstverlening, steeds gericht op het verbeteren van prestaties door innovatie. Hij is de expert voor verzekeraars, intermediairs en pensioenfondsen op het gebied van strategie, commercie, organisatie- en procesinrichting. Sinds 1998 leidde Ewout als interim-professional meer dan 15 programma’s en projecten, bij meer dan 10 verzekeraars. Hij is eigenaar van een onafhankelijk pensioenadviesbureau. Zijn vrije tijd besteedt Ewout onder meer aan hockey en golf.

Lees meer over de achtergrond van Ewout op linkedIn