Boardriders

theboard biedt alleen oplossingen van het hoogste niveau. Daarvoor werkt theboard in voorkomende gevallen samen met een hecht netwerk van specialisten:

XXS

XXS is het kleinste grote reclamebureau in Nederland, award-winning, met sterke positie in de zorgsector en aanverwante branches. XXS verstaat marktwerking en -bewerking als geen ander in het veld.

 

Poelmann van den Broek

Poelmann van den Broek is een top-advocatenkantoor met een lange traditie en gespecialiseerde advocaten op het vlak van o.m. gezondheidszorg, financiële dienstverlening, overheden, media en reclame en transport en logistiek.

 

Baker Tilly Berk

Baker Tilly Berk is een landelijke organisatie met 18 vestigingen, 900 medewerkers en kernactiviteiten zijn o.a. accountancy, belastingadvies en IT-advisory. Berk heeft een sterke positie in de zorgsector en bijzondere kennis van actuele financieringsvraagstukken.

 

Social Media Succes

Social Media Succes is een highly qualified en vooruitstrevend Social Media bureau dat organisaties ondersteunt bij het succesvol toepassen van Social Media bij hun communicatie, marketing en sales.